"Αριστείο Γεωργίου Αλυφαντή". Από το Μορφωτικό Σύλλογο Αίγινας.


Για μία ακόμη φορά ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" απένειμε το βραβείο "Αριστείον Γεωργίου Σωκράτη Αλυφαντή" στους αριστούχους μαθητές των γυμνασίων της Αίγινας, για την αποφοίτηση τους κατά το σχολικό έτος 2009 - 2010. Φέτος βραβεύθηκαν οι μαθητές: Τζινιέρη Παναγιώτα - Μαρία του Κυριάκου από το 1 Καποδιστριακό Γυμνάσιο Αίγινας, η Χρυσοχόου Μαριάνθη του Παναγιώτη επίσης από το Καποδιστριακό Γυμνάσιο Αίγινας, ο Μανιάς Δημήτριος του Βασιλείου από το 2ο Γυμνάσιο Κυψέλης και η Τρίμη Μαργαρίτα του Δημητρίου από το Γυμνάσιο του Μεσαγρού.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου κυρίου Βασίλη Μουσουλέα, που ευχήθηκε για τον καινούργιο χρόνο. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με την κυρία Ειρήνη Κουνάδη, τραγούδι, την κυρία Αρετή Πηγιαδίτη στο μαντολίνο, καθώς και οι κύριοι Κάσης, Στενάκης και Κουνάδης που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση. Η διαδικασία της βράβευσης ξεκίνησε με τον κύριο Γιώργο Αλυφαντή, τη δεύτερη βράβευση έκανε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, το τρίτο ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης. Η βράβευση ολοκληρώθηκε το τέταρτο βραβείο που απένειμε ο αντιδήμαρχος κύριος Φίλιππος Τζίτζης. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ενώ λίγο αργότερα ο πρόεδρος του κύριος Βασίλης Μουσουλέας ενημέρωσε το κοινό για τις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά τη νέα χρονιά. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, κεράσματα και μουσική. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης, Φίλιππος Τζίτζης, Παναγιώτης Μουτσάτσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Τάκης Βάρτζελης, Νίκος Τζίτζης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας κύριος Κώστας Γαλάνης, καθώς και ο κύριος Σωκράτης Αλυφαντής


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png