Ευχές και χαμόγελα αισιοδοξίας στην κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.

"Νιώθω συγκινημένη και υπερήφανη που εκπροσωπώ το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας, που για 33 χρόνια δραστηριοποιείται και προσφέρει στο αγαπημένο μας νησί, ό,τι μπορεί, με τις μικρές του δυνάμεις, με τη δική σας προσφορά αγαπητά μέλη και με την όποια οικονομική στήριξη που μπορεί να προσφέρει η κάθε μία από εσάς προχωράμε. Θέλω να ευχηθώ για το 2011, το νέο χρόνο που ξεκίνησε. Δύσκολος χρόνος. Πάνω από όλα εύχομαι να έχουμε υγεία, αλλά και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Ας κρατήσουμε στην καρδιά μας όμορφα συναισθήματα για τους συνανθρώπους μας και ζωντανές τις παραδόσεις και τις αξίες μας. Οι γιορτές πέρασαν, οι γιορτές όμως μας ενώνουν, όπως αυτή εδώ απόψε." Είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας κυρία Φλώρα Αλυφαντή, καλωσορίζοντας του καλεσμένους του Συλλόγου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε το απόγευμα της Παρασκευή στην αίθουσα του Συλλόγου.


Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης ο οποίος είπε ανάμεσα σε άλλα:"Σήμερα σε αυτή τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί, τέτοιες παρεμβάσεις σαν κι αυτές που κάνει η Φλώρα και οι συνεργάτες της, έχουν μεγάλη σημασία, ξεχωριστή σημασία για το νησί" και ευχήθηκε να συνεχίσουν όλοι με την ίδια ποιότητα, με χαμόγελο και υγεία. Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης η πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αίγινας κυρία Σοφία Πρωτονωταρίου, καθώς και πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Μετά το κόψιμο της πίτας οι κυρίες του συλλόγου κέρασαν γλυκά. ενώ η πρόεδρος έκανε μια μικρή ανασκόπηση για όσα έκανε ο σύλλογος την χρονιά που πέρασε, αλλά και για όσα σχεδιάζει να κάνει αυτή τη χρονιά όπως περιπάτους σε διάφορα μέρη της Αίγινας, επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, μαθήματα χορού, κοπανελιού, αλλά και μαθήματα υπολογιστών σε κυρίες του συλλόγου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png