Το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ανοίγει την αυλαία του καρναβαλιού.

Με πολύ κέφι και ζωηρή διάθεση άνοιξε σήμερα το βράδυ την αυλαία της καρναβαλικής περιόδου που έρχεται, το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας. Παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά και τα μεγαλύτερα μέλη του Συλλόγου καλωσόρισαν την καρναβαλική περίοδο με μία χορευτική εκδήλωση όπου παρουσίασαν τις δεξιότητες τους σε παραδοσιακούς και άλλους χορούς, μα πάνω από όλα τις πανέμορφες φορεσιές τους. Ο χώρος του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας, στο εντευκτήριο του όπου έγινε και η εκδήλωση είχε διακοσμηθεί ανάλογα για την περίσταση, ενώ τα παιδιά διασκέδασαν αφάνταστα με το χαρτοπόλεμο και τις σερπαντίνες. Άλλωστε αυτά ήταν που είχαν και τον πρώτο λόγο στην εκδήλωση, καθώς οι γονείς παρακολουθούσαν τις προόδους τους στο χορό. Τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας είχαν φροντίσει επίσης και για κεράσματα, ενώ η βραδιά κύλησε ευχάριστα για όλους, δίνοντας ένα δείγμα από την ιδιαίτερη αυτή περίοδο του χρόνου που θα ακολουθήσει.

Πάντως όπως φάνηκε από τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των μικρών χορευτών ο θρυλικός superman εμπνέει ακόμη τα όνειρα των παιδιών, ενώ οι πάλαι ποτέ δημοφιλείς καουμπόηδες έχουν απολέσει μέρος της αποδοχής τους! Το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας" απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να μάθουν χορό και είναι ένα από τα πολλά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης και επιμόρφωσης που διατηρεί ο σύλλογος.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png