Χειροποίητες δημιουργίες στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.

Τρεις κυρίες, η Δέσποινα Καμπουρογιάννη - Τσοτάκου, η Μάχη Αργυριάδη και η Σούλα Καμπουρογιάννη εκθέτουν αυτή την περίοδο τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Η έκθεση ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου. Κύριο χαρακτηριστικό της έκθεσης ο πραγματικά μεγάλος αριθμός χειροποίητων αντικειμένων παρουσιάζεται. Αντικείμενα χρηστικά ή διακοσμητικά, κερδίζουν αμέσως τις εντυπώσεις του επισκέπτη που βρίσκεται μπροστά σε ένα πολύχρωμο "ταξίδι" από κατασκευές δημιουργημένες με μεράκι και γούστο.

Εικόνες, ζωγραφισμένες πέτρες, κάδρα με διάφορα θέμα, αυγά στρουθοκαμήλου πάνω στα οποία έχουν χαραχτεί όμορφα σχέδια, χειροποίητα σανδάλια, διακοσμητικά καραβάκια και πολλά ακόμη στολίζουν και συμπληρώνουν την έκθεση. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι 10:00 - 14:00 μ.μ. και 16:30 μ.μ. έως 21:00 μ.μ.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png