"Οργανικά μοτίβα". Η έκθεση κοσμημάτων της Δέσποινας Χιώτη.

Ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα το πρωί και είναι η πρώτη έκθεση κοσμημάτων της Δέσποινας Χιώτη. Από την πρώτη κιόλας επαφή με τα "Οργανικά μοτίβα", όπως είναι ο τίτλος της έκθεσης, ο επισκέπτης κατανοεί ότι βρίσκεται μπροστά σε έναν ταλαντούχο νέο καλλιτέχνη, που ανακαλύπτει και εκφράζεται δημιουργικά μέσα από το καλλιτεχνικό κόσμημα. Η Δέσποινα Χιώτη είναι από την Αίγινα, έχει σπουδάσει ψυχολογία και η ενασχόλησή της με τα κοσμήματα προέκυψε κάπως τυχαία. Τα σχέδια των κοσμημάτων είναι εμπνευσμένα από τη φύση και το υλικό κατασκευής τους είναι το ασήμι.

Η πρώτη έκπληξη ξεκινά από το γεγονός ότι κάποια από τα θέματα είναι εμπνευσμένα από τη βιολογία, με μία ιδιαίτερη αισθητική που τα κάνει μοναδικά. Οι τιμές των καλλιτεχνικών κοσμημάτων της Δέσποινας Χιώτη είναι πολύ προσιτές. Η έκθεση λειτουργεί ήδη, ενώ τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα το απόγευμα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιουνίου και οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 - 14:00 το πρωί και 18:00-21:00 το απόγευμα. Η έκθεση γίνεται  στο χώρο " Αλεξάνδρα Σολομού - Κεραμικά", Π. Αιγινήτου 15 πίσω από την Παναγίτσα στο κέντρο της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png