Ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος καλοκαιρινός χορός του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας. Ο χορός έγινε χθες Παρασκευή στο ξενοδοχείο Apollo και ξεκίνησε λίγο μετά τις 08:30 μ.μ. Φίλοι και μέλη του Συλλόγου έδωσαν για μία ακόμη χρονιά "δυναμικό" παρόν. Τα τραπέζια στην παραθαλάσσια βεράντα του ξενοδοχείου γέμισαν με μεγάλες παρέες από νωρίς και σύντομα δημιουργήθηκε ένα πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα καλοκαιρινής βραδιάς. Η βραδιά ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς, που παρουσίασαν χορευτές που από παλαιότερα χορευτικά τμήματα οι οποίοι ήρθαν για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο την εκδήλωση. Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος κυρία Φλώρα Αλυφαντή η οποία βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους όσους βοηθήσει, από τη δική του μεριά ο καθένας, το σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια τη βραδιάς έγινε κλήρωση ενός ζωγραφικού έργου του κυρίου Φραγκίσκου Κάππου, που ο καλλιτέχνης προσέφερε στον σύλλογο για την ενίσχυση των οικονομικών του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Σπύρος Σπυρίδων, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κύριοι Παναγιώτης Κουκούλης, Νίκος Πτερούδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γιώργος Τσατήρης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png