"Η γιορτή του Ψαρά" στο λιμάνι της Σουβάλας...

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες το βράδυ "Η γιορτή του Ψαρά" που έγινε στο λιμάνι της Σουβάλας. "Η γιορτή του ψαρά" ή κάποιες άλλες χρονιές γνωστή και ως "Γιορτή της Μαρίδας" είναι μία παραδοσιακή - λαϊκή βραδιά, όπου τον κύριο λόγο των έχουν η διασκέδαση με ζωντανή λαϊκή και παραδοσιακή μουσική και φυσικά τα ψάρια που ψήνονται και προσφέρονται σε όσους παρακολουθούν την εκδήλωση. Το λιμάνι είχε στολιστεί από άκρη σε άκρη με δίχτυα, ενώ η σκηνή είχε στηθεί στο σημείο που δημιουργείται η πλατεία του λιμανιού.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριο Βασίλη Καλαμάκη, που ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος, ενώ συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική από τον κύριο Γιώργο Ρούσσο και τα μέλη του τμήματος μουσικής του Συλλόγου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Δημοτική Κοινότητα Βαθέος, την Επαγγελματική Ένωση Σουβάλας, από συλλόγους της περιοχής καθώς και το 10 Σ. Ναυτοπροσκόπων Αίγινας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Α' Πειραιά κύριος Δημήτρης Καρύδης, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Φίλιππος Τζίτζης και Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης, οι πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Βαθέος και Κυψέλης κύριος Καλαμάκης και Μπακόμητρος, ο πρώην υπουργός κύριος Φαρμάκης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του νησιού και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που απόλαυσαν μία βραδιά χαλάρωσης και διασκέδασης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png