Προφεστιβαλική εκδήλωση του Aegina Fistiki Fest στο λιμάνι της Πέρδικας...

Με πολύ μεγάλη προσέλευση κατοίκων και παραθεριστών του νησιού πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο λιμάνι της Πέρδικας, η προφεστιβαλική εκδήλωση του Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Η μουσική, ο χορός, το φαγητό και τα άλλα εδέσματα, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της γιορτής. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης, ο οποίος ευχαρίστησε όσους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες στην Πέρδικα. Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα πολλαπλά περιστατικά πυρκαγιών που ταλαιπώρησαν την ευρύτερη περιοχή, σημείωσε ότι λόγω των προσπαθειών φύλαξης που καταβάλλονται δεν υπάρχουν περιστατικά τις τελευταίες 15 ημέρες, ενώ ευχαρίστησε τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας και την προϊσταμένη του σταθμού κυρία Κατερίνα Καρτσόλη. Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης.


Για την υλοποίηση της εκδήλωσης η Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας και τα καταστήματα της περιοχής χρειάστηκε να καταβάλουν σημαντικές προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες, ενώ σύλλογοι και φορείς παρουσίασαν διάφορα προϊόντα και συμμετείχαν με διάφορους τρόπους στην οργάνωσή της. Στη βραδιά συμμετείχε επίσης το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, ο Σύλλογος της Αιγινήτησσας, ο Σύλλογος Γυναικών "Η Αφαία" ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φιστικοπαραγωγών Αίγινας. Οι ψητές μαρίδες και ο μεγάλος μπουφές που πρόσφεραν τα καταστήματα της περιοχής, χρειάστηκε επίσης τη συνδρομή και τη βοήθεια πολλών κατοίκων και επαγγελματιών της Πέρδικας. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης, ο αντιδήμαρχος κύριος Νεκτάριος Κουκούλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κύριος Τάκης Βάρτζελης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νίκος Πτερούδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κυρία Τζίτζη, ο πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Πέρδικας κύριος Νεκτάριος Κοκόλης, η κυρία Φλώρα Αλυφαντή, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, η κυρία Βάντα Βάρτζελη πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας "Η Αφαία" καθώς και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png