Διακοσμητικά κεντημένα μαξιλάρια, από τη Μαίρη Γαλάνη - Κρητικού. . .

Ξεκινά αύριο Μεγάλη Πέμπτη και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 22 Απριλίου. Πρόκειται για την έκθεση με τίτλο "Διακοσμητικά κεντημένα μαξιλάρια" της δημοσιογράφου και συγγραφέως Μαίρης Γαλάνης - Κρητικού στο Λαογραφικό Μουσείο. Πρόκειται για μία "χαρούμενη έκθεση" με εκθέματα που δημιουργούν θετικά συναισθήματα στο επισκέπτη. Διακοσμητικά κεντημένα μαξιλάρια, ένα πάθος που αποκαλύπτεται και τροφοδοτείται από την καθημερινότητα της κυρίας Μαίρης Γαλάνης - Κρητικού, από οικεία και αγαπημένα πρόσωπα, από τρυφερές στιγμές, με θέματα που την κινητοποιούν δημιουργικά. Μια διαδικασία που εξελίσσεται, ευτυχώς, ακόμη. Είχε προηγηθεί η έκθεση "Κεντημένη Αίγινα" τον Αύγουστο στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, την οποία το κοινό του νησιού υποδέχθηκε με πολύ θετικά σχόλια. Αυτή τη φορά η κυρία Μαίρη Γαλάνη - Κρητικού θέλησε να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό. Άλλωστε πίσω από την έκθεση και τα εκθέματά της υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος: η οικονομική ενίσχυση του νοσοκομείου της Αίγινας.


Τα εκθέματα δεν είναι προς πώληση. Ο επισκέπτης θα πρέπει να πληρώσει ένα εισιτήριο με το συμβολικό ποσό των τριών ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα διατεθούν για την ενίσχυση του νοσοκομείου, ενώ παράλληλα με το εισιτήριο θα μπορεί να μπει σε μία κλήρωση για ένα κεντημένο μαξιλάρι, που έχει δωρήσει η κυρία Κρητικού για το σκοπό αυτό. Ο κύριος Κώστας Γαλάνης πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου, σημειώνει ότι πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του συλλόγου που αφορά την ενίσχυση του νοσοκομείου Αίγινας. Ο κύριος Κώστας Γαλάνης παρουσίασε τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για την ενίσχυση του νοσοκομείου. Τα εγκαίνια θα γίνουν τη Μεγάλη Παρασκευή στις 11:45 π.μ.

.Δείτε φωτογραφίες από


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png