Εκδήλωση μνήμης για τον αρχιμανδρίτη Ιωάννη Ηλιόπουλο. Από το Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. .

Εκδήλωση μνήμης για τον αρχιμανδρίτη Ιωάννη Ηλιόπουλο, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Ήταν μία εκδήλωση τιμής για τον εκπαιδευτικό Ιωάννη Ηλιόπουλο με ομιλητές τον κύριο Γιώργο Μπήτρο και τον κύριο Ανδρέα Αποστολίδη. "Οι πρωτοβουλίες του ήταν επαναστατικές όχι μόνο στο χώρο της περιβαλλοντικής αγωγής, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς. Ο ζήλος του πρωτοφανής, η αυστηρότητά του μνημειώδης, αλλά γνήσια και ανιδιοτελής η αγάπη για τους μαθητές του" είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Μπήτρος, που συμπλήρωσε ότι το παράδειγμά του ενέπνευσε πολλούς συναδέλφους τους, ενώ το έργο του παραμένει σημείο αναφοράς για τους νεώτερους.


Μετά την ομιλία του κυρίου Μπήτρου, ακολούθησε η βιογραφική παρουσίαση του Ιωάννη Ηλιόπουλου από τον κύριο Ανδρέα Αποστολίδη, ο οποίος παρουσίασε στιγμές από τη ζωή και τη δράση του, που αναδείκνυαν την προσωπικότητα και το έργο του ως εκπαιδευτικού. Σημαντική η παρέμβαση της κυρίας Γρηγορίας, συνταξιούχου εκπαιδευτικού, που είχε συνεργαστεί με τον αρχιμανδρίτη Ιωάννη Ηλιόπουλο, όπως άλλωστε και της κυρίας Κάτσα. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με προβολή φωτογραφιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png