"Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων. Από τη Σχολή Χορού Μαρίας Γιαννοπούλου. . .

Ένα από τα αριστουργήματα των μεγαλύτερων συγγραφέων του κόσμου την "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" του Άγγλου Λιούις Κάρρολ, επέλεξε η σχολή χορού της κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου προκειμένου να κάνει το ντεμπούτο της στα πολιτιστικά πράγματα του νησιού. Η Σχολή Χορού της κυρίας Μαρίας Γιαννοπούλου συμπληρώνοντας ένα χρόνο λειτουργίας, έχει καταξιωθεί ήδη για τη σοβαρότητα και τη συνέπεια της δουλειάς που πραγματοποιείται σε αυτή, κάτι που φάνηκε στη χθεσινή μουσικοχορευτική παράσταση στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας. Ένα παραμύθι που αποτυπώθηκε μέσα από τις χορογραφικές απεικονίσεις των μαθητών της σχολής και ενθουσίασε το κοινό.


Τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί στο γήπεδο μπάσκετ ήταν γεμάτα χθες το βράδυ από ένα κοινό που απόλαυσε μία υπερπαραγωγή μουσικής, φωτός και χορού, με αντιδράσεις που δικαίωσαν τον κόπο και την προσπάθεια των υπευθύνων της σχολής. Το όμορφο όνειρο, όλη αυτή η πολύχρωμη ιστορία, όλο αυτό το μαγικό ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων δεν διακόπηκε ούτε από τις καλοκαιρινές ψιχάλες στο τέλος της παράστασης, που μάλλον επιστέγασαν το ονειρικό περιβάλλον που δημιούργησαν οι θαυμάσιοι χορευτές.



Την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του ήχου και των φωτισμών επιμελήθηκε η εταιρεία ΗχοΟπτική. Ηχοληψία: Παναγιώτης Κλήμης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png