Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας συμμετέχει στο "2ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα" με τα χορευτικά του τμήματα. .

Με εντυπωσιακό αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε φέτος το "2ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα" στην Σιταριά Φλώρινας. Συνολικά συμμετείχαν 70 χορευτικά τμήματα Μακεδονικών Συλλόγων, από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αίγινας "Ο Καποδίστριας" με δύο χορευτικά τμήματα. Το χορευτικό τμήμα των παιδιών συμμετείχε με τους: Άκη Κουκούμη, Στέφανο Χριστοφή, Θοδωρή Χαλδαίο, Ελπίδα Καραγιάννη, Σοφία Πούντου, Μαρία Νομικού και Στεφανία Βατικιώτη.


Το τμήμα των ενηλίκων συμμετείχε με τους: Αρετή Κουκούμη, Θεοδώρα Τζίτζη, Στεφανίδη Μαριαλένα, Μάρω Στάθη, Κική Λάκκου, Μιχαέλα Μαρίνη, Φωτεινή Νομικού και Δέσποινα Μαρίνη. Υπεύθυνη διδασκαλίας η κυρία Πέπη Χατζηθεοδώρου. Το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, κερδίζοντας επίσης σημαντική εμπειρία με την παρουσία του. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 13,14 και 15 Ιουλίου και ήταν ενταγμένες στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png