Συναυλία Ελληνικής μουσικής, συμπαράσταση για τον Παντελή.

Την Ελένη Μαλτέζου στο πιάνο και την Ειρήνη Κουνάδη στο τραγούδι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αίγινας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρακολούθησαν τη συναυλία Ελληνικής μουσικής η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της Πέρδικας. Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εθελοντικών δράσεων, που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες και σκοπό έχουν να στηρίξουν τον Παντελή. Η φλόγα της ελπίδας χθες το βράδυ φούντωσε ξανά, το κατάφεραν οι άνθρωποι που άνοιξαν για μία ακόμη φορά την καρδιά τους. Εκεί που το κράτος "γυρνάει την πλάτη" ή "κλείνει τα αυτιά του" οι κάτοικοι της Αίγινας απλά ανοίγουν την καρδιά τους. Χθες ο Παντελής είχε τα γενέθλιά του.


Η γεννημένη το 1987 Ελένη Μαλτέζου, στο πρώτο μέρος της συναυλίας ερμήνευσε έργα των: Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Βαμβακάρη, Τσιτσάνη, Μάτσα, αλλά και παραδοσιακά των Δωδεκανήσων, της Μικράς Ασίας και νησιώτικα. Στο δεύτερο μέρος η Ειρήνη Κουνάδη ερμήνευσε έργα του Μάνου Λοίζου, Γιώργου Κατσαρού, Γιώργου Ζαμπέτα, Μίμη Πλέσσα, Μανώλη Χιώτη και Γιώργου Μουζάκη. Το κοινό συμμετέχοντας τραγούδησε μαζί με τις δύο μουσικούς γνωστά και αγαπημένα τραγούδια. Την οργάνωση της συναυλίας έκαναν ο κύριος Σπύρος Μαλτέζος και ο κύριος Τάσος Αμάφης, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας. Για την πραγματοποίηση της συναυλίας οι διοργανωτές ευχαριστούν το Δήμο Αίγινας, την ΚΕΔΑ και τον κύριο Νίκο Τζίτζη για τη συνεργασία και την παραχώρηση του ηλεκτρικού πιάνου και των καθισμάτων, τον αντιδήμαρχο Νεκτάριο Κουκούλη για τη βοήθειά του, καθώς και τη διευθύντρια του σχολείου κυρία Σωζία Αποσπόρη και τον κύριο Τάσο Αμάφη για τη συνεργασία τους και τον κύριο Τάκη Νεστορίδη για την ηχητική κάλυψη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png