Εντυπωσιακό το ξεκίνημα για το 3ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ.

3dfa-001.jpg

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 3ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ στην Αίγινα την προηγούμενη Παρασκευή λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην παραλία της Αύρας. Η οργανωτική προετοιμασία έχει αναβαθμίσει το Φεστιβάλ σε όλα τα επίπεδα. Ο ειδικός φωτισμός αναδεικνύει τον περιβάλλοντα χώρο προσθέτοντας ακόμη περισσότερο στην έτσι κι αλλιώς ατμοσφαιρική παραλία της Αύρας. Η ποιότητα του ήχου εξαιρετική, ενώ έχουν ρυθμιστεί ακόμη και μικρές λεπτομέρειες στη σωστή λειτουργία του χώρου. Πολύ προσεγμένο επίσης και το έντυπο με το πρόγραμμα του Φεστιβάλ.

3dfa-002.jpg


Η Ντόρα Μπακοπούλου φανερά ευχαριστημένη, απεύθυνε χαιρετισμό πραγματοποιώντας την έναρξη του.



Μετά το τέλος της επιτυχημένης, κατά γενική ομολογία, πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ η κυρία Ντόρα Μπακοπούλου μίλησε στο Aegina Portal.

"Είμαι πανευτυχής γιατί η έναρξη του Φεστιβάλ ήταν επιτυχημένη. Σε αυτή την πρώτη ημέρα είχαμε εκπληκτικούς καλλιτέχνες, ο ένας ήταν πιο σπουδαίος από τον άλλον. Οι αδελφές Margulis και ο δικός μας ο Δημήτρης Βασιλάκης ο οποίος ζει στην Γαλλία και δοξάζει την πατρίδα μας, ήρθαν με μεγάλη αγάπη στην Αίγινα για να εγκαινιάσουν αυτή την προσπάθεια του Φεστιβάλ που γίνεται εδώ. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένη.

Η "Καθημερινή" σήμερα έγραψε έναν τίτλο "η Αύρα θα γεμίσει από μελωδίες" και πράγματι αυτό συνέβη. Το κύμα εδώ στην παραλία της Αύρας ήταν σήμερα κάπως δυνατό και ήταν σαν να μας λικνίζει. Τόσο πολύ ταίριαζε με τη μουσική που ήταν σαν να το είχαμε ευχηθεί. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική. Νομίζω ότι η σημερινή βραδιά θα είναι αλησμόνητη για όσους παραβρέθηκαν." 









Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png