Ο Δημήτρης Κολλάτος για το 6ο Φεστιβάλ - "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου".

Φέτος κλείνει έξι χρόνια ζωής, έξι χρόνια με καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες από γνήσιο ελληνικό κινηματογράφο. Οι "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" κάνουν σήμερα πρεμιέρα και θα κρατήσουν παρέα στους φίλους του ελληνικού κινηματογράφου μέχρι τις 31 Αυγούστου. Κάθε βράδυ και μία διαφορετική προβολή, κάθε προβολή και μία ευκαιρία για συζήτηση. Αυτό άλλωστε φαίνεται να είναι και η "ψυχή" του φεστιβάλ, η διαρκής επικοινωνία με το κοινό, επικοινωνία που προσλαμβάνει μία ανεκτίμητη υπεραξία καθώς τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από την παρουσία του σκηνοθέτη της ταινίας που προβάλλεται.


Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα μίλησε για τις φετινές προκλήσεις και τις δυσκολίες που ποτέ δεν λείπουν, για την έλλειψη υποστήριξης. Μίλησε για τη δυναμική που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια αυτή η πρωτοβουλία, αλλά και για την επιλογή του να ξεκινήσει με το "Οι Γερμανοί ξανάρχονται" του Αλέκου Σακελάριου. Η είσοδος στις "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" είναι δωρεάν, ενώ οι προβολές ξεκινούν καθημερινά στις 10 μ.μ.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ κινηματογράφου εδώ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png