"Μια ζωή σε ασπρόμαυρο καρέ" ήταν το τίτλος της μουσικής παράστασης που παρουσίασαν νέοι καλλιτέχνες του νησιού, το βράδυ του Σαββάτου στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου. Η ομάδα που διοργάνωσε την εκδήλωση αντιμετώπισε με χιούμορ, αλλά και ευαισθησία γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες του ελληνικού ασπρόμαυρου σινεμά, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα στη σκηνή.
Το ίδιο θετική ήταν και η ανταπόκριση του κοινού, που σιγοτραγούδησε μαζί με τους νεαρούς ερμηνευτές και θυμήθηκε μαζί τους αξέχαστες ατάκες από αγαπημένες ελληνικές ταινίες. Η εκδήλωση ήταν η τελευταία μεταφεστιβαλική εκδήλωση του 5ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι: Τίνα Τζάθα, Βαγγέλης Πιτσιλος, Τόνια Ζαραβέλα τραγούδι, πιάνο η Νικολλέτα Βερώνη, ο Βαγγέλης Μαρμαρινός μπουζούκι και κιθάρα η Μάρω Τζίτζη.
Το Aegina Portal χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Μπορείτε να διαβάσετε την προστασία προσωπικών δεδομένων εδώ.