Τιμητική εκδήλωση για τα μέλη των επιτροπών και τους εθελοντές του Φεστιβάλ Φιστικιού.

Τους εθελοντές που εργάστηκαν για την διοργάνωση και την υλοποίηση του Φεστιβάλ Φιστικιού βράβευσε σε εκδήλωση σήμερα το βράδυ η Οργανωτική Επιτροπή. Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Τους εθελοντές καλωσόρισε η πρόεδρος της επιτροπής κυρία Φλώρα Αλυφαντή η οποία είπε ότι: "Το φεστιβάλ είχε μία καλή πορεία χάρη στη βοήθεια τον εθελοντών, τους ευχαριστούμε και για αυτό και θέλουμε να τους τιμήσουμε ιδιαιτέρως". Ευχαρίστησε επίσης το Σύλλογο Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου, σημειώνοντας ότι εκ παραδρομής δεν είχε μπει στο πρόγραμμα το σχετικό ευχαριστήριο.

Ακολούθησε χαιρετισμός από το Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη και το δημοτικό σύμβουλο κύριο Πέτρο Πετρίτη ως εκπρόσωπο της Επιτροπής Τουρισμού. Η συνέχεια της εκδήλωσης περιλάμβανε τιμητικές απονομές προς τα μέλη των επιτροπών που εργάστηκαν για το φεστιβάλ καθώς και τους εθελοντές. Βραβεύσεις έκαναν οι κύριοι Σάκης Σακκιώτης, Πέτρος Πετρίτης και Νίκος Τζίτζης. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κεράσματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png