Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης για δεύτερη χρονιά στην Αίγινα. Πρεμιέρα αύριο στον κινηματογράφο "Άνεσις".

Πρεμιέρα αύριο Πέμπτη για το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, το οποίο στο πλαίσιο των περιφερειακών του εκδηλώσεων, φιλοξενείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αίγινα. Οι προβολές θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 5 έως και την Κυριακή 8 Ιουνίου, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και προβολές θα ξεκινούν στις 21:15. Η θεματολογία είναι περιλαμβάνει: πολιτικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά, ιστορικά, νοσταλγικά και εκπαιδευτικά θέματα, ντοκιμαντέρ υψηλής ποιότητας, σύμφωνα με τα κριτήρια του Φεστιβάλ Ντοκιμαντερ Θεσσαλονίκης.

Για αυτή την πρωτοβουλία μίλησε σήμερα στο Aegina Portal εκ μέρους της Elibo Productions που διοργανώνει το φεστιβάλ στην Αίγινα ο κύριος Ηλίας Μπόβαλης. Να σημειώσουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά στην είσοδο αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας από την ομάδα Αίγινα Εθελοντής. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την ELIBO PRODUCTIONS , με την υποστήριξη της YELLOW FISH , και φυσικά το κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png