Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στον Κινηματογράφο "Άνεσις". Η Μαγδαληνή Ρεμούνδου μιλά για τα δικά της θερινά σινεμά.

Η ταινία "2013 Θερινά σινεμά στην Αθήνα" ήταν το ντοκιμαντέρ που ξεκίνησε χθες το βράδυ το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσαλλονίκης που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στον Κινηματογράφο "Άνεσις". Η σκηνοθέτις της τανίας Μαγδαληνή Ρεμούνδου ήταν εκεί, και μίλησε στο Aegina Portal για τον τρόπο που η τανία της αποτυπώνει από τη μία την παρακμή στο κέντρο και τις γειτονιές στην Αθήνα της κρίσης και από την άλλη τους θερινούς κινηματογράφους που ανθίστανται και γίνονται πόλος έλξης και αντίδοτο στο γκρίζο μελαγχολικό τοπίο της πόλης.

Μαζική ψυχαγωγία και απόδραση, αντίσταση, σε όλα όσα πλήτωνται απο την ύφεση. Οι συντελεστές: Σκηνοθεσία: Μαγδαληνή Ρεμούνδου Σενάριο: Μαγδαληνή Ρεμούνδου, Θανάσης Αγγελόπουλος Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Μαυροφοράκης Μοντάζ: Αριστέα Παπαναστασίου Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας Μουσική: Μιχάλης Έξαρχος (Stereo Mike) Παραγωγός: Μαγδαληνή Ρεμούνδου, Χάρης Μαυροφοράκης Παραγωγή: RGB Studios Συμπαραγωγή: Stagetrick Entertainments Τύπος: HDCam Έγχρωμο Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα Διάρκεια: 45' Έτος Παραγωγής: 2013.