Με μία προφεστιβαλική και δεκαεπτά συναυλίες στο κυρίως πρόγραμμά του το 9 Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Η Ντόρα Μπακοπούλου μιλά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Με την ευκαιρία της βραδιάς όπερας που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας,  σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου την Πέμπτη 3 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου, η καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ κυρία Ντόρα Μπακοπούλου, μίλησε σήμερα το απόγευμα στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Αρχικά για τη βραδιά όπερας με άριες και ντουέτα από όπερες, στην οποία συμμετέχουν η Τζούλια Σουγλάκου, η Ειρήνη Καράγιαννη, ο Βαγγέλης Χατζησίμος και ο Δημήτρης Γιάκας.

Η Ντόρα Μπακοπούλου μιλά στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Είναι μια βραδιά για την οικονομική ενίσχυση του φεστιβάλ, σημείωσε η Ντόρα Μπακοπούλου η οποία έδωσε και το στίγμα του φετινού, του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, το οποίο είναι αφιερωμένο στο πιάνο και το πρόγραμμά του αποτελείται από δεκαεπτά συναυλίες! "Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο πιάνο, επειδή έχουμε πάρα πολλούς νέους και ταλαντούχους πιανίστες, που είτε τελείωσαν το ωδείο με βραβεία, είτε ήρθαν βραβευμένοι από το εξωτερικό. Αισθάνθηκα την ανάγκη, και σαν πιανίστα, να προσφέρω βήμα σε αυτούς τους νέους", λέει μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Η κάθε συναυλία θα είναι δίωρη, ενώ τα σημεία όπου το φεστιβάλ θα "απλωθεί" όπως χαρακτηριστικά λέει η Ντόρα Μπακοπούλου θα είναι η παραλία της Αύρας, ο ναός του Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο και στην Παχειά Ράχη.

Για το πρόγραμμα του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, τους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος και τα έργα που θα παρουσιαστούν, μπορείτε να ενημερώστε στην εκπομπή 'Round Midnight με το Γιάννη Ντούρο στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, κάθε Δευτέρα στις 11 το βράδυ και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 12 το μεσημέρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png