Δημήτρης Κολλάτος - 7ο Φεστιβάλ "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" στην Αίγινα.

Για έβδομη χρονιά οι νύχτες του Αυγούστου με παρέα τον ελληνικό κινηματογράφο συνεχίζονται στην Αίγινα, μέσα από το 7ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" στο κτήμα του Δημήτρη Κολλάτου, στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης. Με την ευκαιρία της έναρξης των προβολών ο εμπνευστής και δημιουργός του φεστιβάλ Δημήτρης Κολλάτος μίλησε στο Aegina Portal για τους στόχους του φεστιβάλ, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τη δυναμική του ελληνικού κινηματογράφου, τους σκηνοθέτες που θα επισκεφθούν το φεστιβάλ για να μιλήσουν για τις ταινίες τους.

Οι προβολές των ταινιών ξεκινούν καθημερινά στις 9:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Όπως γνωρίζουν οι φίλοι του φεστιβάλ μετά την προβολή της ταινίας ακολουθεί συζήτηση, συζήτηση που συχνά κρατά μέχρι πολύ αργά. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ. Οι "Βραδιές Ελληνικού Κινηματογράφου" θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png