Η Ντόρα Μπακοπούλου στο 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

Το Concertino του Shostakovich για δύο πιάνα παρουσίασε η καλλιτεχνική διευθύντρια και του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας Ντόρα Μπακοπούλου μαζί με την Έλενα Χούντα ολοκληρώνοντας τη συναυλία της χθεσινής βραδιάς στην αυλή της εκκλησίας του Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο. Εμφανώς συγκινημένη η Έλενα Χούντα μετά το τέλος της συναυλίας αγκαλιάζοντας την κυρία Μπακοπούλου είπε: "Είναι ό,τι πιο συγκινητικό να παίζεις με τον άνθρωπο που σε έκανε να αγαπήσεις τη μουσική πολύ". Το κοινό ανταπέδωσε με ένα ζεστό χειροκρότημα προς τις δύο μουσικούς.

Η βραδιά περιελάμβανε επίσης έργα των: A. Vivaldi: Σονάτα αρ. 3 για βιολοντσέλο σε λα ελάσσονα RV43, G. Gabrieli: Ricercar αρ. 7 για σόλο βιολοντσέλο σε ρε ελάσσονα, F. Geminiani: Σονάτα αρ. 2 για βιολοντσέλο σε μι ελάσσονα, Γιάννης Γιαννόπουλος πιάνο, Γιάννος Γιοβάνος τσέλο, F. Liszt: Chapelle de Guillaume Tell - Ballade αρ. 2 σε ρε ελάσσονα Γιάννης Γιαννόπουλος πιάνο, G. Gershwin Rhapsody in Blue - Έλενα Χούντα πιάνο E. Grieg: Σονάτα σε Ντο ελάσσονα έργο 45 (Μεταγραφή για βιόλα και πιάνο από τον ΜιχαήλΣμιρνόβ) Μιχαήλ Σμιρνόβ βιόλα, Ελενα Χούντα πιάνο.

Σήμερα Δευτέρα, στον ίδιο χώρο, το κοινό του φεστιβάλ μπορεί να απολαύσει έργα για ένα - δύο πιάνα και τραγούδι Duo Specchio [Βικτωρία Κιαζίμη (πιάνο), Τζένη Σουλκούκη (πιάνο)], Παύλος Σιφναίος (πιάνο), Ειρήνη Καράγιαννη (μεσόφωνος).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png