O Μίλτος Λογιάδης, η Σαβίνα Γιαννάτου και η Ευγενία Καρλαύτη μιλούν στον Γιάννη Ντούρο για τη συμμετοχή τους στο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

Γράφει ο Γιάννης Ντούρος
Θαύματα έχουν κάνει (και) φέτος η Ντόρα Μπακοπούλου και η ομάδα της στα πλαίσια του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. Ένα τέτοιο, λοιπόν, επετεύχθη το Σάββατο το βράδυ στην παραλία της Αύρας, όπου δύο ντουέτα, το ένα μετά το άλλο, έπαιξαν, κατά τα λεγόμενα της κυρίας Μπακοπούλου, ‘μουσικάρες’! Στη αρχή, ο Μίλτος Λογιάδης στο πιάνο και ο Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν έπαιξαν με το δικό τους, μαγικό, τρόπο, παραδοσιακά κομμάτια (π.χ. Τζιβαέρι, Στο ‘πα και στο ξαναλέω, μεταξύ άλλων), και συνέχισαν με ονειρικές μουσικές του Μάνου Χατζιδάκι, από την ‘Οδό Ονείρων’, την ‘Πορνογραφία’ και όχι μόνο.

Ακολούθησαν δύο υπέροχες κυρίες, η Σαβίνα Γιαννάτου στα φωνητικά και η Ευγενία Καρλαύτη στο πιάνο και στα φωνητικά, οι οποίες, αφού ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό στα παράλια της Μεσογείου προκαλώντας ρίγη συγκίνησης, ιδίως όταν τραγούδησαν ένα τραγούδι του γάμου από την Παλαιστίνη, κατέληξαν με δύο κλασικά τραγούδια της jazz. Παραδόξως, δε, ο ισχυρός άνεμος όχι μόνο δεν δυσχέρανε το έργο των μουσικών, αλλά συνηγόρησε σε μια ειδυλλιακή βραδιά. Στο video που συνοδεύει το παρόν σημείωμα, μπορείτε να ακούσετε τι είπαν οι τρεις από τους τέσσερις καλλιτέχνες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png