Έργα για ένα και δύο πιάνα και την εκπληκτική ερμηνεία της μεσόφωνου Ειρήνης Καράγιαννη περιελάμβανε η χθεσινή βραδιά του φεστιβάλ μουσικής.

Με έργα για ένα και δύο πιάνα, καθώς και τραγούδι συνεχίστηκε χθες βράδυ το 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας που φιλοξένησε τους καλλιτέχνες Βικτωρία Κιαζίμη στο πιάνο και Τζένη Σουλκούκη πιάνο, τον Παύλο Σιφναίος πιάνο και τη μεσόφωνο Ειρήνη Καράγιαννη.

Η βραδιά περιελάμβανε έργα των: S. Rahmaninov: Σουίτα για δύο πιάνα αρ. 1, έργο 5 C. Saint-Saëns: Danse macabre για δυο πιάνα, έργο 40 D. Milhaud: Scaramouche Σουίτα για δυο πιάνα, έργο 165β G. Gershwin: Τρία πρελούδια (μεταγραφή για δυο πιάνα του Gregory Stone) Duo Specchio: Βικτωρία Κιαζίμη πιάνο,  Τζένη Σουλκούκη πιάνο F. Liszt: Σπουδή υπερβατικής δεξιοτεχνίας S. 139 αρ. 9 σε λα ύφεση μείζονα «Ricordanza» S. Prokofiev: Σονάτα για πιάνο αρ.7 έργο 83 Παύλος Σιφναίος πιάνο M. Ravel: 5 Mélodies populaires grecques, M.De Falla: 7 canciones populares espanolas. Στο video μπορείτε να δείτε την εκπληκτική ερμηνεία της Ειρήνης Καράγιαννη και του Παύλου Σιφναίου στο πιάνο.

Το φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα  στις 21:00 το βράδυ στην εκκλησία του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο , με συναυλία για σόλο πιάνο και τραγούδι με το φεστιβάλ να φιλοξενεί τους Κορνήλιο Μιχαηλίδη (πιάνο), Θεόδωρο Τζοβανάκης (πιάνο) και τη σοπράνο Λένια Ζαφειροπούλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png