Με έργα για δύο πιάνα συνεχίστηκε το 9ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

Μία ακόμη βραδιά στην αυλή της εκκλησίας του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο απόλαυσαν χθες οι φίλοι του φεστιβάλ. Στην συναυλία οι μουσικοί: Νίκος Κυριόσογλου (πιάνο), τον Δανό David Bogorad (βιολί) τον Τίτο Γουβέλη (πιάνο) και τον Χαράλαμπο Αγγελόπουλο (πιάνο) που παρουσίασαν έργα των S. Rachmaninov - Etudes - Tableaux έργο 33 - C. Franck: Σονάτα για βιολί και πιάνο σε Λα μείζονα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία σπάνια εκτέλεση του έργου του L.V. Beethoven: Συμφωνία αρ. 9 σε ρε ελάσσονα, έργο 125 σε μεταγραφή για δύο πιάνα από τον F. Liszt από του Τίτο Γουβέλη και Χαράλαμπο Αγγελόπουλο. Η 9η σύμφωνα με την εισαγωγική παρουσίαση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με δύο πιάνα.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή στις 21:00 επίσης στην εκκλησία του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο . Πρόκειται για μία συναυλία με έργα για πιάνο, μουσικής δωματίου και τραγουδιού. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Τζένια Μανουσάκη (πιάνο), Σέρτζιου Ναστάσα (βιολί), Χριστόφορος Μιρόσνικοφ (τσέλο), Άννη Τότσιου (πιάνο), Μαρίτα Παπαρίζου (μεσόφωνος).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png