Η συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη στην παραλία της Αύρας

Γράφει ο Γιάννης Ντούρος.
Μία καλοκουρδισμένη πενταμελής, ροκ θα μπορούσα να πω, μπάντα και μία έφηβη επί σκηνής ενθουσίασαν το ακροατήριο των 900 ατόμων που συνέρρευσε για να τους απολαύσει. Η έφηβη δεν είναι άλλη από την Δήμητρα Γαλάνη, η οποία εκτός από, κατά τεκμήριο,  χαρισματική ερμηνεύτρια, απέδειξε ότι είναι επίσης επικοινωνιακά χαρισματική.

Στη συναυλία, που δόθηκε στην παραλία τη Αύρας το Σάββατο 23 Αυγούστου, στα πλαίσια του 9ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, η κυρία Γαλάνη ξεδίπλωσε για μια ακόμη φορά και το ταλέντο της στη σύνθεση, αφού ορισμένα απο τα τραγούδια του νέου της άλμπουμ ‘Αλλιώς’ σε στίχους του ‘μεταφυσικά’ – κατά δήλωσή της  – επιστήθιου φίλου της, Παρασκευά Καρασούλου, τα έχει μελοποιήσει η ίδια.  

Η συναυλία ξεκίνησε με τραγούδια απ’ το ‘Αλλιώς’, συνεχίστηκε με κλασικές προσωπικές της και όχι μόνο επιτυχίες, π.χ. κομμάτια των Τσιτσάνη, Χατζιδάκι, Λοΐζου, Χατζηνάσιου, μεταξύ άλλων, διανθιζόμενα, όμως από τα υπόλοιπα της νέας συλλογής της, κάτι που ενθουσίασε το κοινό.

Στο τέλος της συναυλίας, ένα μεγάλο μέρος των ακροατών περίμενε υπομονετικά να συγχαρεί και να πάρει αυτόγραφο από την κυρία Γαλάνη.

Το φεστιβάλ ολοκληρώνεται με δύο ακόμη, ιδιαίτερα ποιοτικές, συναυλίες, την επόμενη Παρασκευή, 29, και το επόμενο Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014, στις 9μμ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png