Ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο της Κολώνας από την ιστορικό Ελένη Ζαχαρίου. Μία εμπειρία πολύτιμη.

Πρόκειται για μία από τις πολυτιμότερες εμπειρίες του φεστιβάλ. Η ξενάγηση, σήμερα το πρωί, στο Αρχαιολογικό Μουσείο από την ιστορικό κυρία Ελένη Ζαχαρίου, αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία εξαιρετική εμπειρία, που αναδεικνύει την ιστορία του νησιού μέσα από τα αρχαιολογικά ευρήματα του πρώτου αρχαιολογικού μουσείου της χώρας μας, του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αίγινας. Η επικοινωνιακή ικανότητα της κυρίας Ζαχαρίου δημιούργησε μία διαλεκτικού χαρακτήρα παρουσίαση των εκθεμάτων του μουσείου, με το κοινό να συμμετέχει και να είναι ιδιαίτερα ενημερωμένο σε πολλά ιστορικά στοιχεία της παρουσίασης.

Οι αίθουσες μία - μία "ξεκλείδωσαν" τις ιστορίες των εκθεμάτων τους και το κοινό "ταξίδεψε" νοερά στον σπουδαίο πολιτισμό, τις τέχνες, τα ενδιαφέροντα, αλλά και την καθημερινότητα των Αιγινητών κατά την περίοδο της αρχαιότητας.

Η ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αίγινας, αποτελεί μία εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png