Η τελετή έναρξης του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας.

Στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η τελετή για την έναρξη του 6ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας. Στον κατάμεστο από κόσμο χώρο όπου είχε στηθεί η σκηνή, η βραδιά ξεκίνησε με τους χαιρετισμούς των επισήμων. Χαιρετισμό απεύθυναν η πρόεδρος της Ο.Ε. του φεστιβάλ κυρία Μαίρη Κουκούλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Τζίτζης, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, οι βουλευτές της περιφέρειάς μας κύριοι Θοδωρής Δρίτσας και Παναγιώτης Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Παναγιώτης Χατζηπέρος και ο πρόεδρος του ΕΟΤ κύριος Χρήστος Πάλλης.

Video 1




Το δρώμενο ξεκίνησε με τρία πανέμορφα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες του Συλλόγου Κλασσικού Οχήματος Αίγινας να μεταφέρουν τους ηθοποιούς στη σκηνή. Από το δρώμενο δεν έλειψε και ένα καΐκι, το οποίο μετέφερε τον νεαρό ξενιτεμένο στο νησί του. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στον νεαρό Τάσο που έχασε τη ζωή του τον Δεκέμβριο του 1964, πουλώντας φιστίκια.

Το θεατρικό της τελετής έναρξης έγγραψε και σκηνοθέτησε ο κύριος Γιώργος Μπήτρος, ενώ σε αυτό έπαιξαν οι: Βατικιώτης Λευτέρης, Πάσχα Στέλλα, Μπόγρης Νεκτάριος, Καρβούνης Νικόλας, Δημητρόπουλος Αλέκος, Θωμάς Ηλίας, Μεθενίτη Νεκταρία, Λαδά Μαριάνθη, Χλέτσου Ναταλία, Μαρίνη Μιχαέλα, Νταμουράκη Χαρά.
Αξιώτη Έφη, Μπήτρου Αντωνία, Αφηγήτρια: η κ. Σταυρίδου Μαίρη.

Μετά το τέλος του θεατρικού η εκδήλωση συνεχίστηκε με χωρούς από τα χορευτικά των: Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας ο "Καποδίστριας", Μορφωτικού Συλλόγου Κυψέλης, Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέως, Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ασωμάτου και Κοντού. Τη θεατρική παράσταση και τα χορευτικά συνόδεψε ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων της Μουσικής Σχολής "Άγιος Νεκτάριος" υπό τη διεύθυνση του κυρίου Ανδρεάδη Θανάση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png