Η τελετή έναρξης για το 3ο "Ταιριάζουμε στην Αίγινα". Οι χαιρετισμοί των επισήμων και οι βραβεύσεις των χορηγών και των εθελοντών.

Στην Παλαιά Προβλήτα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η τελετή έναρξης του 3ου φεστιβάλ με τίτλο "Ταιριάζουμε στην Αίγινα", ένα φεστιβάλ που συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας. Την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος του συλλόγου "ΑΛΜΑ" κυρία Κατερίνας Γιαννακοπούλου, ενώ την έναρξη του φεστιβάλ χαιρέτησε εκ μέρους του Δημάρχου Αίγινας κυρίου Δημήτρη Μούρζη ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, καθώς και ο κύριος Γιάννης Φωστηρόπουλος, αντιδήμαρχος Παιδείας,Κοινωνικής Αρωγής και Αθλητισμού στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου. Η συμμετοχή του κυρίου Φωστηρόπουλου σε αυτή την τελετή σηματοδότησε και το άνοιγμα που επιχειρεί να κάνει το "Ταιριάζουμε στην Αίγινα" σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Οι εκδηλώσεις του χρόνου θα γίνουν στο Παλαιό Φάληρο και θα έχουν τίτλο: "Ταιριάζουμε στο Φάληρο". Ο κύριος Φωστηρόπουλος παρέλαβε τη νέα σημαία του φεστιβάλ από τον πρώην Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη που επίσης απηύθυνε χαιρετισμό.

Ακολούθησε χαιρετισμός από την πρόεδρο του Συλλόγου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας κυρίας Βάσως Μαράκα. Η τελετή έναρξης συνεχίστηκε με το "Ένα μικρό ευχαριστώ…..Βράβευση χορηγών και εθελοντών", όπου βραβεύθηκαν όλοι όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βοήθησαν το "Ταιριάζουμε στην Αίγινα" αυτά τα τρία χρόνια. Το συγκεκριμένο τμήμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με τη βράβευση της κυρίας Ιωάννα Καρώνης, Corporate and Public Affairs Manager της TEVA, φαρμακευτικής εταιρίας που είναι χορηγός του φεστιβάλ, επίσης του κυρίου Νεκτάριου Κοντοβράκη ζωγράφου, ενώ ακολούθησε βράβευση συλλόγων και φορέων, του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Καποδίστριας", όπου το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του κύριος Βασίλης Μουσουλέως, των σχολείων του νησιού όπου βραβεία παρέλαβαν οι κυρία Ρόδη, Λεούση και Ντελής, της εταιρίας Hellenic Seaways και της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού με τον εκπρόσωπό της κύριο Γιώργο Λογοθέτη, του Aegina Portal και την κυρία Μαρία Μαλτέζου, του γραφιστικού γραφείου "Yellow Fish" και της κυρίας Φωτεινής Κάτσα για τη συνολική βοήθεια και τη δημιουργία του λογοτύπου, του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ και της κυρίας Ευαγγελίας Ρεκλείτη για τις δράσεις κατά τη διάρκεια των φεστιβάλ, ο Σύλλογος Γυναικών "Αφαία" όπου το βραβείο παρέλαβε η κυρία Δέσποινα Σακκιώτη. Βραβεύθηκαν επίσης ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, η κυρία Ανθή Μαρμαρινού, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας και ο σκηνοθέτης κύριος Λυχναράς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png