"Όταν το μέλι ανταμώνει το φιστίκι Αιγίνης!" Εκδήλωση στο Λαογραφικό Μουσείο.

"Όταν το μέλι ανταμώνει το φιστίκι Αιγίνης!" ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, μία μεταφεστιβαλική εκδήλωση που διοργάνωσε η ομάδα γαστρονομίας του Φεστιβάλ Φιστικιού. Η εκδήλωση εκτός από τη γλυκιά και γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις "ένωση" του φιστικιού με το μέλι, αποτέλεσε μία ευκαιρία ώστε η Οργανωτική Επιτροπή να ευχαριστήσει δημόσια τους εθελοντές της διοργάνωσης. Την εκδήλωση συντόνισε η κυρία Ράνια Κορναράκη - Πετρά και η κυρία Λάλα Σαΐνη από την ομάδα γαστρονομίας, ενώ τους λόγους για τους οποίους διοργανώθηκε αυτή η εκδήλωση με θέμα το μέλι, εξήγησε η εμπνεύστριά της κυρία Ελένη Κουνελάκη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κυρία Μαίρη Κουκούλη, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης και ο πρώην Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκη Σακκιώτης. Η βραδιά περιελάμβανε επίσης τιμητικές βραβεύσεις και την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων, αλλά και την εισήγηση του κυρίου Άγγελου Καψή, γεωπόνου M.c.s. διευθυντή αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Ακολούθησε παρουσίαση εργαστηρίου μελισσοκομικής τέχνης, που θα παρουσιάσουμε σε επόμενο άρθρο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με γλυκά κεράσματα, όπως νόστιμους λουκουμάδες με αγνό Αιγινήτικο μέλι.

Λόγω έλλειψης φωτισμού δεν ήταν δυνατή η καταγραφή του συνόλου της εκδήλωση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png