Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των περιπτέρων, της εμπορικής έκθεσης της 7ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

Η γνώριμη διαδικασία τους στησίματος των περιπτέρων, ξεκίνησε το απόγευμα για τους δεκάδες εκθέτες της εμπορικής έκθεσης της 7ης Γιορτής Φιστικιού στην παραλία της Αίγινας, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η εγκατάστασή τους. Γνώριμη επίσης η εικόνα της παραλίας, με τα λευκά περίπτερα που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της. Ευχή όλων είναι να αποτελέσουν και φέτος ένα πολυσύχναστο σημείο επίσκεψης για τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού.

Οι λίγες ψιχάλες που έπεσαν σήμερα το απόγευμα, μάλλον σαν γούρι θα πρέπει να εκληφθούν, καθώς σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός δεν θα δημιουργήσει προβλήματα κατά τη διάρκεια των ημερών του φεστιβάλ. Η 7η Γιορτή Φιστικιού Αίγινας, το φεστιβάλ με τους χιλιάδες φίλους, ξεκινά και επίσημα αύριο το απόγευμα στις 6, με το άνοιγμα της εμπορικής έκθεσης και με δεκάδες άλλα σημεία πολιτισμού και ψυχαγωγίας να περιμένουν τους επισκέπτες του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png