Τα εγκαίνια τριών εκθέσεων περιλαμβάνει το σημερινό βραδινό πρόγραμμα της 7ης Γιορτής Φιστικιού. Μέχρι τότε, ευκαιρία για βόλτα στους "Δρόμους της Αίγινας"!

Δεκάδες είναι τα σημεία πολιτισμού και ψυχαγωγίας, που "ξεδιπλώνονται" τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην Αίγινα, μέσα από το πολιτιστικό πρόγραμμα της 7ης Γιορτής Φιστικιού. Η ενότητα στους "Δρόμους της Αίγινας", είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις,  καθώς οι εικαστικοί του νησιού εκθέτουν έργα τους σε σημεία της πολύβουης αγοράς του κέντρου. Τα βήματα οδηγούν στον Πύργο του Μαρκέλλου, όπου οι εκδηλώσεις της παιδικής ψυχαγωγίας, ουσιαστικά "ανοίγουν" το κυρίως menu του προγράμματος!

Στις 7 το απόγευμα η Ομάδα Παιδικής Ψυχαγωγίας του Φεστιβάλ Φιστικιού υποδέχεται τους μικρούς φίλους του , στον Πύργο του Μαρκέλλου με "Καλλιτεχνικές δημιουργίες και παιχνίδια στη Φιστικούπολη"! Ακολουθεί μία εικαστική έκθεση από παιδιά με τίτλο "Τα δικά μας κανάτια" στην οδό Αιακού στις 8 το βράδυ, ενώ στον Πύργο του Μαρκέλλου μισή ώρα αργότερα, στις 8:30 "Ανάβουμε τα φαναράκια μας στην Φιστικούπολη".

Για σήμερα Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί τα επίσημα εγκαίνια τριών σημαντικών εκθέσεων.  Στις 8 μ.μ. τα εγκαίνια έκθεσης "Η Αίγινα μέσα από το φακό του Γιάννη Μαΐλλη" στο λαογραφικό Μουσείο, ενώ στις 8:30 τα εγκαίνια της έκθεσης του Παύλου Σάμιου με τίτλο "Τα καφενεία", στο μπαρ "Τσίτρας". Στις 21:30 στην ψαραγορά θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης: "Οι κεραμίστες της Αίγινας εκθέτουν για 2η χρονιά στην Ψαραγορά". Η ημέρα κλείνει, από πλευράς εκδηλώσεων τουλάχιστον, με τη συναυλία της Φιλαρμονικής του Μουσικού Συλλόγου "ΜΟΥΣΑ" στο λιμάνι της Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png