Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ".

Μία ακόμη εντυπωσιακή συναυλία πραγματοποίησε η Φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ", αυτή τη φορά στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος της 7ης Γιορτής Φιστικιού. Η φιλαρμονική, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ελένης Αθανασοπούλου, παρουσίασε έργα των: Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη και Διονύση Σαββόπουλου. Να σημειώσουμε ότι η συναυλία δόθηκε σε χώρο ρέμβης (στο κανόνι) μπροστά από τον ενοριακό ναό της "Παναγίτσας", και όχι στην Παλαιά Προβλήτα, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Εκεί άλλωστε θα πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στην Παλαιά Προβλήτα.

Μία κακή στιγμή, λίγο έλειψε να σκιάσει την συναυλία της Φιλαρμονικής, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν οι υπεύθυνοι του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας από την ΚΕΔΑ, θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν δύο 20λεπτες συναυλίες, η πρώτη στις 8 μ.μ. και η δεύτερη στις 10 μ.μ. Μετά από παρέμβαση του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ η πρώτη ματαιώθηκε, και μάλιστα την ώρα που αυτή βρίσκονταν σε εξέλιξη. Ο κύριος Καλόφωνος δικαιολόγησε αυτή του την απόφαση λέγοντας ότι η πρώτη συναυλία ήταν εκτός προγράμματος. Αυτή η απόφαση προκάλεσε τη δυσφορία των υπευθύνων του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας. Πάντως ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής μετά το τέλος της βραδινής συναυλίας ευχαρίστησε τα μέλη της φιλαρμονικής "για την καταπληκτική δουλειά την οποία κάνουν". Τη μουσική εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png