Τα εγκαίνια της εμπορικής έκθεσης της 7ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

Στην εξέδρα μπροστά από τον ενοριακό ναό της "Παναγίτσας", στο λιμάνι της Αίγινας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση για τα εγκαίνια της Εμπορικής Έκθεσης της 7ης Γιορτής Φιστικιού. Ένα από τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης ήταν η πολύ μεγάλη συμμετοχή αιρετών: ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής κύριος Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Σπετσών κύριος Λυράκης, ο Δήμαρχος Βούλας κύριος Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Νέου Ηρακλείου κύριος Μπάμπαλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κύριος Πατούλης και Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων κύριος Καμάρας, ο κύριος Κουράφης, μέλος της Ένωσης Δημάρχων.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου Πειραιά κυρίου Μώραλη. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του εντεταλμένου σύμβουλου Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής κυρίου Θοδωρή Αγγελόπουλου, του προέδρου της ΚΕΔΕ κυρίου Γιώργου Πατούλη, του προέδρου της ΚΕΔΑ κυρίου Γιάννη Ζορμπά και του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κυρίου Γιώργου Καλόφωνου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των χορηγών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png