Οι Αιγινήτες chefs εμπνέονται από την παράδοση της Αίγινας.

Αμείωτο διατηρήθηκε το ενδιαφέρον και την τελευταία βραδιά της 7ης Γιορτής Φιστικιού, χθες Κυριακή, καθώς ένα ακόμη event από την Ομάδα Γαστρονομίας, κράτησε συντροφιά στο κοινό του φεστιβάλ. Οι νεαροί Αιγινήτες chefs: Παναγιώτης Μπέσης, Κωνσταντίνος Σαΐνης και Γιώργος Σαντοριναίος, παρουσίασαν συνταγές οι οποίες παρασκευάστηκαν με ντόπια παραδοσιακά προϊόντα. Την εκδήλωση προλόγησε η υπεύθυνη της Ομάδας Γαστρονομίας του Φεστιβάλ κυρία Ράνια Πετρά και παρουσίασε, με απόλυτα επιτυχημένο ομολογουμένως τρόπο, ο εκπαιδευτικός κύριος Γιώργος Μπήτρος.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επίσης χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο Αίγινας κύριο Δημήτρη Μούρτζη, τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κύριο Γιώργο Καλόφωνο και την αντιπρόεδρο κυρία Καίτη Σαλπέα. Ένα σύντομο σχολιασμό του event, έκανε ένας από τους πρωτοπόρους της εισαγωγής του φιστικιού στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, ο Αιγινήτης chef Δημήτρης Κάππος. Η βραδιά ολοκληρώθηκε γλυκά με τα φώτα της σκηνής να χαμηλώνουν για να υποδεχθούν την επόμενη εκδήλωση.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png