Ξεκίνησε η λειτουργία της Εμπορικής Έκθεσης της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας!

Ξεκίνησε η λειτουργία της Εμπορικής Έκθεσης της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας! Στην παραλία της Αίγινας σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε τη λειτουργία της η Εμπορική Έκθεση της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Έτσι, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και ενώ είχαν προηγηθεί πυρετώδεις προετοιμασίες τις τελευταίες δύο ημέρες, το ένα μετά το άλλο τα περίπτερα της έκθεσης άνοιγαν για το κοινό. Μία έκθεση πολύχρωμη και φωτεινή, που επιφυλάσσει υπέροχες γεύσεις από τοπικούς παραγωγούς και επιχειρήσεις, αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις, διεκδικεί να κερδίσει το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών που θα περιδιαβούν την παραλία και τους γύρω γραφικούς δρόμους. Από την περιοχή της "Παναγίτσας" μέχρι την άλλη άκρη, προς το παραδοσιακό κτίριο του Βογιατζή, η μεγάλη γιορτή της εμπορικής έκθεσης έχει ξεκινήσει!

Η εμπορική έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ. Ωστόσο, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν τόσο για την παραλία, όσο και για κάποιους ακόμη δρόμους κοντά σε αυτή. Η τήρηση αυτών των ρυθμίσεων είναι αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της εμπορικής έκθεσης και βέβαια την ασφάλεια όλων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Στο Aegina Portal χρησιμοποιούμε cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα μας βοηθούν να βελτιώσουμε την λειτουργία του και την εμπειρία του χρήστη. Μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν θέλετε να επιτρέπετε τα cookies ή όχι. Λάβετε υπόψη ότι εάν τα απορρίψετε, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του Aegina Portal.