Η εκδήλωση για τη λήξη της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.

Με επίδειξη κρουστών από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αίγινας και σύντομες ομιλίες στην κεντρική σκηνή στην περιοχή της "Παναγίτσας", πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η εκδήλωση για την λήξη της 8ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Μετά την επίδειξη κρουστών, το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης ο οποίος είπε ανάμεσα σε άλλα: "Είμαι σίγουρος, ότι το επόμενο ταξίδι που θα έρθει, γιατί ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα, θα είναι πολύ πιο ωραίο από αυτό που ζήσαμε αυτό το τριήμερο. Η Αίγινά μας, αυτό το ευλογημένο νησί, που έχει πολλές ευλογίες και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και είναι τιμητικό να εκπροσωπώ όλους εσάς. Νιώθω απέραντη συγκίνηση όταν απευθύνομαι σε συμπολίτες μου, που ξέρω ότι αγωνίζονται μαζί με εμάς σε δύσκολες συνθήκες οικονομικές, αλλά που καταβάλουν την προσωπική τους παράσταση, ούτως ώστε τα δύσκολα να τα κάνουμε εύκολα". Ακολούθως ο κύριος Μούρτζης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, επισημαίνοντας ότι η εργασία και ο χρόνος που αφιέρωσαν ήταν εθελοντική προσφορά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος είπε: "Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε περίπου τέσσερεις μήνες πριν, και ήταν ένα διαπροσωπικό ταξίδι εμπειριών με όλους αυτούς τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν για να γίνει αυτό το φεστιβάλ. Αυτό σημαίνει αυτό το ταξίδι, ότι παρ όλες τις αντιξοότητες, παρά ότι έγινε αυτό το διάστημα για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας αυτή την πολύ μεγάλη διοργάνωση ήταν μία εμπειρία ζωής. Είχα την τιμή και την τύχη και πέρυσι να είμαι στο προηγούμενο φεστιβάλ φιστικιού και τολμώ να πω ότι και φέτος ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία".

Η σύντομη αυτή εκδήλωση, ολοκληρώθηκε με ένα αναλυτικό ευχαριστήριο από τον κύριο Γιώργο Καλόφωνο, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της 8ης Γιορτής Φιστικιού, ο οποίος ευχαρίστησε ονομαστικά όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά ή επαγγελματικά από διάφορα πόστα.

Ακολούθησε η συναυλία από το συγκρότημα "48 ώρες" που θα παρουσιάσουμε λίγο αργότερα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png