Μετά την όπερα του Teleman, το 12ο Φεστιβάλ Μουσικής συνεχίζεται σήμερα με Έλλη Πασπαλά και UYO.


Με μία κωμική όπερα του Teleman που παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στην αυλή του Σωτήρα στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο - Φυλακές συνεχίστηκε το φεστιβάλ μουσικής. Ήταν μία μπαρόκ όπερα που αποτέλεσε πρότυπο για μια σειρά ανάλογων έργων, όπου η καμαριέρα Βεσπέττα (μικρή σφίγγα στα ιταλικά) με πολλά και διάφορα τεχνάσματα καταφέρνει να παντρευτεί το αφεντικό της, τον Πιμπινόνε, έναν πλούσιο και φαντασμένο γέρο. Τραγούδησαν η σοπράνο Κατερίνα Κρασσά και ο μπάσος Μιχάλης Γεωργίου. Στο πιάνο και τη διεύθυνση ο Γιάννης Γιαννόπουλος και στη σκηνοθεσία η Δάφνη Ρεμούνδου.

Με την Έλλη Πασπαλά και Underground Youth Orchestra συνεχίζεται σήμερα το βράδυ στην παραλία της Αύρας το 12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας. Η Έλλη Πασπαλά, αγαπημένη του φεστιβάλ, συμμετέχει σε μία συναυλία για την στήριξη του έργου των Γιατρών του Κόσμου.

Η συναυλία περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από την Ελλάδα, την Ιταλία, Πορτογαλία και Αμερική.  Μια βραδιά με τις μελωδίες, τους ήχους και τη μουσική μνήμη των χωρών του ευρωπαϊκού νότου. Η επιτυχημένη συνεργασία της Ορχήστρας με την κορυφαία ερμηνεύτρια συνεχίζεται στο 12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, στην παραλία της Αύρας. Ένα μουσικό ταξίδι στους σύγχρονους αλλά και παλαιότερους ήχους των χωρών της μεσογείου, στο οποίο ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Νίνο Ρότα και τον Nικόλα Πιοβάνι, ο Κολ Πόρτερ τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και αρκετούς, ακόμα, δημιουργούς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png