Μία γλυκιά βραδιά με γεύσεις από φιστίκι στην Σουβάλα.


Έναν υπέροχο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής διοργάνωσε ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Σουβάλας. Οι συμμετοχές αρκετές και το αποτέλεσμα των γλυκών πεντανόστιμο και αρκετά ευφάνταστο! Ο χώρος δίπλα στο παραδοσιακό σκαρί, στην είσοδο του λιμανιού, γέμισε από κατοίκους και παραθεριστές του νησιού που απόλαυσαν ένα γευστικότατο event με γλυκές - σπιτικές γεύσεις από φιστίκι Αιγίνης. Και μόνο για τη συμμετοχή τους, αλλά και για τη διάθεσή τους να παρουσιάσουν την ζαχαροπλαστική τους τέχνη και να κριθούν για αυτή, όλες οι συμμετοχές κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.

Όπως σε κάθε παρόμοιο διαγωνισμό υπήρχε κριτική επιτροπή που βαθμολογούσε και σχολίαζε την απόφασή της για την κάθε συμμετοχή ξεχωριστά. Η τριμελής κριτική επιτροπή αποτελούνταν από την πρόεδρο του 9ου Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας κυρία Καίτη Σαλπέα, τον chef κύριο Βασίλη Λορέντζο και την ζαχαροπλάστη κυρία Έφη Μάιπα. Στη γραμματεία ήταν η κυρία Μαρία Λυκούρη.



Μετά από την σχετικά διαδικασία νικήτριες του διαγωνισμού ήταν στην πρώτη θέση η κυρία Ρούλα Χρυσοχόου, στην δεύτερη η κυρία Μίνα Γκόλφη και στην τρίτη η κυρία Μαρία Λυκούρη. Και οι τρεις τους δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της επιτροπής και βέβαια τα χειροκροτήματα του κοινού. Παρέλαβαν επίσης δώρα που διέθεσαν για το σκοπό αυτό οι χορηγοί και υποστηρικτές της όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση έκαναν οι κυρίες Εριφύλλη και Ξανθή Γρυπαίου, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κύριος Ηλίας Γρυπαίος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προφεστιβαλικού προγράμματος της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png