Εκδήλωση για τον Νίκο Καζαντζάκη στους Αγίους Ασώματους.


Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση, με την φροντίδα του τοπικού συλλόγου των Αγίων Ασωμάτων και Κοντού, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου της περιοχής. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Νίκο Καζαντζάκη και πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού του "Έτους Νίκου Καζαντζάκη" και της συμπλήρωσης των 60 χρόνων από τον θάνατό του. Η εκδήλωση περιελάμβανε δύο ομιλίες, η πρώτη με θέμα: "Η ζωή και η φιλία του Καζαντζάκη με τον Ζορμπά" από την κυρία Καίτη Σαλπέα, πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας και η δεύτερη: "Ο Καζαντζάκης και η Αίγινα" με ομιλήτρια την κυρία Μαίρη Στενάκη.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε πολυμεσική παρουσίαση του μυθιστορήματος "Τα παλάτια της Κνωσού", ενώ η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς της Κρήτης από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου, σε διδασκαλία της κυρίας Μάρθας Χαρτοφύλακα. Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Ξανθή Σώρρου, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του προφεστιβαλικού προγράμματος της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png