"Καρποί του θέρους". Έκθεση φωτογραφίας στο πλαίσιο της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας.


Δεκαοχτώ φωτογράφοι συμμετέχουν στην έκθεση φωτογραφίας που λειτουργεί αυτή την περίοδο στον Πύργο του Μαρκέλλου, στο πλαίσιο του προγράμματος της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Η έκθεση φωτογραφίας έχει τίτλο: "Καρποί του θέρους" και θα ολοκληρωθεί με την βράβευση του καλύτερου έργου, την Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι στον ίδιο χώρο. Πρόκειται για ένα διαγωνισμό φωτογραφίας που στόχο έχει να αναδείξει τους νόστιμους καρπούς που παράγει το έδαφος της Αίγινας: φιστίκι, αμύγδαλο, σταφύλι, σύκο και φραγκόσυκο.

Ο φωτογράφος της καλύτερης φωτογραφίας θα βραβευτεί με μια μονοήμερη κρουαζιέρα των δυο ατόμων στα νησιά του Αργοσαρωνικού. Οι φωτογραφίες θα αξιολογηθούν από 5μελη επιτροπή φωτογράφων. Σήμερα την έκθεση επισκέφθηκαν πολλοί μαθητές από σχολεία του νησιού, στο πλαίσιο της "Ημέρας των μαθητών". Η έκθεση λειτουργεί από τις 10:30 το πρωί έως τις 1:30 το μεσημέρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png