Αθλοπαιδιές και ''kids athletics'' από τον Βασίλη Ζαμπέλη, στην 9η Γιορτή Φιστικιού.


Σε αθλητικό χώρο για παιδιά, μετέτρεψε ο Βασίλης Ζαμπέλης την πλατεία Εθνεγερσίας και τον δρόμο μπροστά από αυτήν, στο πλαίσιο του προγράμματος παιδικής ψυχαγωγίας της 9ης Γιορτής Φιστικιού. Το πρόγραμμα που υλοποιήθηκε ήταν το ''kids athletics'' της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού, αλλά και πολλά αθλητικά παιχνίδια τα χάρηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν. Μαζί με τον Βασίλη Ζαμπέλη αθλητές και προπονητές του Ο.Α.Κ. Αίγινας, αλλά και παλαιοί πρωταθλητές του στίβου, όπως ο Παναγιώτης Χαραμής στον Μαραθώνιο και τώρα προπονητής της Εθνικής Ομάδας Στίβου και Χρήστος Τζωρτζάτος στο τριπλούν και τώρα προπονητής του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη. Μάλιστα όπως δήλωσε ο Βασίλης Ζαμπέλης τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν τόσο πολύ που δεν σταμάταγαν το παιχνίδι, έπρεπε πρώτα απομακρυνθούν τα παιχνίδια για να σταματήσουν κι αυτά!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png