Παιχνίδια με την "Πιτσιρικούπολη", παρασκευή μουστοκούλουρων και διαγωνισμός γεύσης με παραδοσιακή γαλόπιτα της Αίγινας.


Γεμάτο από δράσεις ήταν το πρωί της Κυριακής στον Πύργο του Μαρκέλλου, καθώς βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας της 9ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Η "Πιτσιρικούπολη" στο πλαίσιο της Παιδικής Ψυχαγωγίας κράτησε συντροφιά στα παιδιά με ευφάνταστα παιχνίδια, ενώ η Λέσχη Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος έδειξε στα παιδιά πως μπορούν να παρασκευάσουν μουστοκούλουρα.


Το μεσημέρι έγινε ο διαγωνισμός γεύσης με θέμα την παραδοσιακή γαλόπιτα της Αίγινας, όπου κριτές ήταν τα μέλη της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος. Νικήτρια ήταν η κυρία Άρτεμης Λαβούτα. Τις εκδηλώσεις συντόνισαν, για την ομάδα της παιδικής ψυχαγωγίας η κυρία Μαριάνθη Στάθη και για την ομάδα γαστρονομίας η κυρία Μάρθα Μαργαρώνη. Και βέβαια μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του φεστιβάλ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png