Επιτυχημένη πρεμιέρα για το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.


Με μία θεατρική παράσταση, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο θεατρόφιλο κοινό του νησιού, το έργο "Ο γάμος του Καραχμέτη" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία της Όλιας Λαζαρίδου, έκανε πρεμιέρα χθες το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Την έναρξη του φεστιβάλ προλόγισε, στο πολυπληθές κοινό αυτής της πρώτης ημέρας, ο υπεύθυνος της Οργανωτικής Επιτροπής κύριος Γιώργος Μπήτρος, ο οποίος παρουσίασε επιγραμματικά τις παραστάσεις που θα απολαύσει φέτος το κοινό. Την έναρξη του φεστιβάλ χαιρέτησε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα.

Ο Νίκος Χαλδαιάκης και η Μαρία Δαμασιώτη μάγεψαν το κοινό με την ερμηνεία τους, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου όπου δίνονται φέτος οι παραστάσεις. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται την Δευτέρα 23 Ιουλίου με το έργο "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης" των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png