8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Μετά το "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης', το φεστιβάλ συνεχίζει με το "Επάγγελμα πόρνη" και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.


Μεγάλη επιτυχία σημειώνει φέτος το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, οι παραστάσεις του οποίου πραγματοποιούνται στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Η τελευταία παράσταση "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης" των Αλ. Σακελλάριου και Χρ. Γιαννακόπουλου, συγκέντρωσε περισσότερους από 250 θεατές που απόλαυσαν μία υπέροχη κωμωδία.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη με μία ακόμη εξαιρετική παράσταση, το "Επάγγελμα πόρνη" της Λιλής Ζωγράφου, στην οποία παίζει η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και σκηνοθετεί ο Ένκε Φεζολλάρι. Η ώρα έναρξης των παραστάσεων του φεστιβάλ είναι στις 21:15.

Λόγω των καιρικών συνθηκών η παράσταση "Επάγγελμα πόρνη" με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png