Με την ταινία Invisible συνεχίζεται το 11ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με "Τα ραδίκια ανάποδα" το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου.


Πολλές και φέτος οι επιλογές για τις καλοκαιρινές βραδιές στην Αίγινα, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη δύο αγαπημένα φεστιβάλ πολιτισμού στο νησί. Την 1η Αυγούστου στο κτήμα Κολλάτου ξεκίνησε το 11ο Φεστιβάλ Βραδιές Κινηματογράφου που περιλαμβάνει προβολές ελληνικών ταινιών αφιερώματα σε σκηνοθέτες , ειδικές προβολές, παρουσιάσεις βιβλίων και θεατρικές παραστάσεις, ο Δημήτρης και ο Αλέξανδρος Κολλάτος παρουσιάζουν, για ενδέκατο χρόνο, το φεστιβάλ βραδιές κινηματογράφου στην Αίγινα. Σήμερα Παρασκευή 3 Αυγούστου το πρόγραμμα του φεστιβάλ συνεχίζεται με την ταινία Invisible του Δημήτρη Αθανίτη 2015, με παρουσία του σκηνοθέτη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Το επιτυχημένο 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή με "Τα ραδίκια ανάποδα" του Γιώργου Γαλίτη. "Πρόκειται για την πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο. Ένα one dead man show, ένα black total κωμικό μονόλογο με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν!".

Ερμηνεία: Γιώργος Γαλίτης Συντελεστές: Κείμενο, σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης, σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μουσική επιμέλεια, ενορχήστρωση: Τόλης Κετσελίδης, βοηθός σκηνοθέτη: Ευαγγελία Σχοινά.

Τιμές εισιτηρίων 15 Ευρώ και 12 Ευρώ (φοιτητές - άνεργοι – άποροι – άνω των 65) Προπώληση: 12 Ευρώ. Η παράσταση ξεκινά στις 9:15 στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png