"Κιβωτός, το ιερό οκέϊ". Η Δέσποινα Γιαννούλη και ο Βαγγέλης Πιτσιλός εντυπωσίασαν το κοινό του 8ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.


Το θεατρικό έργο της Δέσποινας Γιαννούλη και του Βαγγέλη Πιτσιλού με τίτλο "Κιβωτός, το ιερό οκέϊ", ήταν το τελευταίο στο πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Θεάτρου. Η χθεσινοβραδυνή παράσταση στην αυλή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, ήταν μία ακόμη επιτυχημένη βραδιά για το φεστιβάλ, που θα ολοκληρωθεί με μία ακόμη παράσταση του ιδίου έργου την Τετάρτη 8 Αυγούστου. Οι δύο ηθοποιοί "μάγεψαν" για μία ακόμη φορά το κοινό του 8ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας, ερμηνεύοντας ένα έργο σε κείμενο της Δέσποινας Γιαννούλη, που σκηνοθέτησαν από κοινού οι δύο Αιγινήτες ηθοποιοί.

Την παράσταση προλόγισε εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ ο κύριος Γιώργος Μπήτρος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png