Συναυλία αφιερωμένη στον Μάνο Λοΐζο από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων: Αγίων Ασωμάτων, Βαθέος, Κυψέλης, Μεσαγρού και Αγ. Μαρίνας.


Μία συναυλία η οποία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε, ήταν τον Μάιο στο σχολείο των Αγίων Ασωμάτων, ξεκίνησε χθες το βράδυ το φετινό πρόγραμμα της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Τα δημοτικά σχολεία των Αγίων Ασωμάτων, Βαθέος, Κυψέλης, Μεσαγρού και Αγίας Μαρίνας, υπό τη διεύθυνση του εκπαιδευτικού κυρίου Νείλου Παπά, παρουσίασαν στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας την μουσική εκδήλωση "Μαθαίνοντας τον Μάνο Λοΐζο".

Για μία ακόμη φορά οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι μικροί μαθητές των σχολείων, ενθουσίασαν το κοινό με τις ερμηνείες τους και την συνολική παρουσία τους. Αυτό το υπέροχο, πολυπληθές χορωδιακό σχήμα, δέχθηκε δεκάδες φορές το αυθόρμητο χειροκρότημα του κοινού, που γέμισε με τη παρουσία του κάθε γωνιά του γηπέδου. Την εκδήλωση προλόγισε η αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας κυρία Μαίρη Κουκούλη και χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης. Για την συλλογική εργασία των μαθητών των δημοτικών σχολείων Αγίων Ασωμάτων, Βαθέος, Κυψέλης, Μεσαγρού και Αγ. Μαρίνας μίλησε ο κύριος Νείλος Παπάς.

Την συναυλία παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Νεκτάριος Λεούσης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png