"Η αρχιτεκτονική της Αίγινας". Διαγωνισμός φωτογραφίας στον Πύργο του Μαρκέλλου.


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια μίας έκθεσης φωτογραφίας, οι εικόνες της οποίας προέρχονται από τον φωτογραφικό διαγωνισμό με τίτλο "Η αρχιτεκτονική της Αίγινας", που πραγματοποιείται στα πλαίσια της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας. Η έκθεση διακρίνεται για το προσεγμένο στήσιμο και βέβαια για την θεματολογία της, η οποία αναδεικνύει τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία του νησιού και σε πολλές περιπτώσεις χαρακτηριστικά με λαογραφική και ιστορική αξία.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης, στο Aegina Portal μίλησε η κυρία Φλώρα Αλυφαντή. Η κυρία Αλυφαντή ευχαρίστησε τους φωτογράφους που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό, καθώς και την ΚΕΔΑ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην ίδια, την Ανθή Γελαδάκη και την Ολυμπία Χαλδαίου που αποτελούν την πολιτιστική ομάδα του φεστιβάλ. Ευχαρίστησε επίσης την Ανθή Γελαδάκη και την Σοφία Πρωτονοταρίου για το στήσιμο της έκθεσης, καθώς και τον γλύπτη Τάκη Μαρίνη, που διέθεσε έργα του τα οποία παρουσιάζονται και πλαισιώνουν την έκθεση. Σήμερα το πρωί έγινε η επιλογή των έργων για την βράβευση των τριών πρώτων.

Η έκθεση λειτουργεί στον πρώτο όροφο του Πύργου Μαρκέλλου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png