Συνεχίζεται η παιδική ψυχαγωγία στον Πύργο Μαρκέλλου.


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα παιδικής ψυχαγωγίας της 10ης Γιορτής Φιστικιού Αίγινας στο προαύλιο του Πύργου του Μαρκέλλου, που και φέτος αποτελεί το επίκεντρο των δράσεων για τη διασκέδαση των μικρών φίλων του φεστιβάλ. Έτσι, σήμερα το πρωί είχαμε την "Περιπέτεια της Αίγινας", όπου η νύμφη της Αίγινας με τους Μυρμιδόνες για συμμάχους, προσπαθεί να ξεφύγει από την οργή της Ήρας και γι’ αυτό λύνει γρίφους αγωνίας. Ήταν ένα επιδαπέδιο παιχνίδι με σκοπό την ψυχαγωγία, αλλά και την εξάσκηση γνωστικών, κινητικών, συναισθηματικών και γλωσσικών δεξιοτήτων των παιδιών.

Επίσης, παρουσιάστηκε το παιχνίδι: "Όποιος έρθει στο παιχνίδι να μπει την συνέχεια με αγωνία θα δει". Η υπεύθυνη του προγράμματος κυρία Τζήκα Βασιλική από τις "Δεξιότητες λόγου, έκφρασης και πράξης", μίλησε στο Aegina Portal για τους στόχους του παιχνιδιού. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι: Αλαβανού Άννα, Φραγκιαδάκη Θεοδωρουλέα Μαρία, Χαλδαίου Ευφημία, θεραπεύτριες και Δημητρίου Λένα, Καλαγκιά Δέσποινα, Καραβία Αθανασία, Λεβεντοπούλου Έλενα και Μακαρατζή Ελένη, εκπαιδευτικοί.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png